Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » CS:GO ba hogy a halálba lehet...

CS:GO ba hogy a halálba lehet egeret normálisan beállítani?

Figyelt kérdés
Eddig 1.6 oztam olyanra szeretném mint ott az alap beállítás. Tudom hogy hol lehet beállítani de egyszerűen sehogy nem lesz olyan és ezmiatt ful mellé lövök mert 3év alatt máshoz szoktam.. Valaki egy konkrét beállítást pontos értékekkel pls.. Nem tudom megmagyarázni de hülyén mozog 1.6hoz képest egér.

2016. nov. 2. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:
CS:GO -ban alapból teljesen máshogy mozog.
2016. nov. 2. 14:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha beállítod sem lesz ugyan olyan.
2016. nov. 2. 14:29
 3/5 A kérdező kommentje:
vettem észre...D am valaki fotózna 1 konkrét beállítást h neki milyen?
2016. nov. 2. 14:33
 4/5 A kérdező kommentje:

egér érzékenység: 2,4

nyers bemenet: be

gyorsítás: 1,1

Szerintetek ez igy milyen? fura 1 picit nekem de legjobb amit találtam

2016. nov. 2. 15:21
 5/5 anonim ***** válasza:
azert fura mert a gyorsitas bevan kapcsolva, azt azonnak kapcsold ki és ne égess itt minket!!!! azonkivül az egeret illik a lehetö legkisebb (általában 400dpi) re állitani, és ahhoz igazitani a ingame sensit (ami 400dpi melett ilyen 1.8-2.5 számit átlagosnak a profi playereknél)
2016. nov. 5. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!