Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy helyezzem át az lg-men...

Hogy helyezzem át az lg-men az appokat az sd kártyára?

Figyelt kérdés
Par napja vettem egy lg leon 4g lte telefont ,meg is talaltam azt a pontot ahol atlehet helyezni de meg is miutan elvilev athelyezte de a belso tarhelyen semmi valtozas valami mas uton modon nem lehet tenyleg athelyezni???:(

2016. nov. 2. 12:01
 1/2 anonim válasza:

Szia! Nekem ugyanaz a telóm van

1. Beallitasok

2. Altalanos

3. Alkalmazasok

4. Kivalasztod az athelyezni kivant appot es megjelenik az alkalmazas info. Itt a "Tarolas" megmutatja, hogy melyik app van a belso tarhelyen. Ide koppintva megint kiadja, hogy a felhasznált tarhely a belso tarhely, alatta megjelenik a csere lehetoseg. Ide koppintva egy ablakban be tudod jelolni, ha at akarod helyezni az SD kártyára. Ha ez nem jelenik meg akkor nem helyezheto at az alkalmazas, mert az android, vagy az ahhoz kapcsolodo programok valamelyike használja az alkalmazast. Nekem mukodik, minden alkalmazast vegigneztem es az athelyezheto alkalmazasokat atteve sok belso tarhely szabadithato fel. Sok sikert! Hello!

2016. nov. 2. 18:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Kösz a segitséget mar azt hittem h rootolni kellesz hozzá:)
2016. nov. 2. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!