Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Film lejátszása Divo "Codec"...

Film lejátszása Divo "Codec" nélkül; Avagy hogyan állítsuk vissza egy .avi fájl hibás fejlécét?

Figyelt kérdés
Van egy film, amit nem tudok lejátszani a legjobb programokkal sem (MPlayer, VLC, BSplayer). Amikor elindítom a filmet 3 mp-ig egy üzenet jelenik meg, h a playon.divocodec.com oldalról kell kodeket leszedni, de ami itt van, igazából egy trójai. A film valójában divx kódolású, csak a fejléc lett módosítva, hogy ne lehessen lejátszani. Ha felraknám a Divo-t, az elvileg visszaállítaná a film head részét és le tudnám játszani, csak nincs kedvem megfertőzni vele a gépemet. Hogy tudnám saját kezűleg visszaállítani a head részt?
2008. okt. 4. 18:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha leszeded az XViD codeccsomagot (vagy fent van a gépeden), akkor abban van egy "Nic's Mini AviC Changer" nevű progi. Ebbe betöltöd a filmet, kiválasztod a kívánt felléc codecet, és az átírja. Szerintem egy próbát megér.
2008. okt. 4. 19:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Megint én vagyok: a Start menüben Nic's FourCC changer néven fut a progi.
2008. okt. 4. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!