Windows 7 rendszer hiba!?
Nemrég újratelepítetem a Windows 7-et, de újratelepités után 2-3 nappal már nem tudot elinulni, újra tettem mégegyszer de ugyan az majd harmadszor is egy másik windows 7-el, hátha az a telepítő lemez lett hibás gondoltam. Tehát 2-3 napig pőrobléma nélkül müködik, de utána betöltés közben a windows logo eltünik egy pillanatra kékhalál kijelző (leolvasni nem lehet olyan gyorsan jön és megy) amjd újra indul. A felajánlott javításal nem tudja kijavítani a hibát, csökentett modban pedig a Classpnp.sys töltés közben újraindul, tehát semilyen modon nem lehet elinditani Normál: újraindul kék kiejlzöt követöen; Javítás nem tudja megoldani; Csökentett mod: Classpnp.sys pontnál újraindul. Ezt több újratelepítést követöen két külömböző telepítönél, pedig ugyan ez volt fent elötte is. Nod32, kapersky semilyen kártevőt nem találtak, őjratelepitésnél a hdd mindig formázva volt. Memória teszt nem talált hibát, Hdd sentinel ugyszintén. Olvastam a Classpnp.sys .old átnevezéséről, de azt a rendszer nem engedi (Kérjek engedélyt "magamtól").
Tehát 2-3 nap müködés után jelentkezik ez a probléma és nem tudom mit kezdjek vele!
Előre is köszönöm a sígtséget!
Szerezz egy Ubuntu Live CD-t, és indítsd el róla az Ubuntut (tedd be a gépbe, kapcsold be és választd az „Ubuntu kipróbálása”-t)
A rendszer betöltődése után a fájlkezelőben keresd meg a Windows/system32 mappában a CLASSPNP.SYS-t és töröld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!