Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Csináljak emiatt új paypalt,...

Csináljak emiatt új paypalt, veszélyes lenne így használni?

Figyelt kérdés
nemrég csináltam paypal fiókot, épp csak beregisztráltam de nem csatoltam bankkártyához meg nem utaltam rá semmi, viszont most vettem észre hogy én bizony a napokban kidobtam a kis papírt amin az emailcím és ajelszó volt hozzá, asszem az is hogy paypal.... nem gondolom hogy pont erre vadéászna valaki a szemétben de ki tudja, szóval mit gondoltok ezt már hagyjam és csináljak inkább egy újat, másik mail címről?
2016. okt. 31. 18:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha belépsz és jelszót változtatsz akkor már nem tudják felhasználni a papír tartalmát.
2016. okt. 31. 18:29
 2/2 A kérdező kommentje:
tényleg ilyen alap egyszerű dolog hogy nem jutott eszembe :DD túlbonyolítom itt, köszi
2016. okt. 31. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!