Hogy tudom megnézni hogy melyik driverek és dll ek hiányoznak a gépemről?
Figyelt kérdés
Illetve mivel tudom őket felrakni? Többször is lefuttattam a DirectX-et hogy felrakja a dll eket de még mindig van amit hiányol. Ez normális? Mivel tudnám az összeset felrakni?2016. okt. 31. 09:28
1/3 Dongaben válasza:
A drivereket a hardver határozza meg. Ahhoz kell feltenni, ami benne van a gépben.(Lehetőleg a gyártó oldaláról letöltve...) Vannak programok, minta "Driver genius" pl. amik letöltik, automatikusan, ami kell (?) Mondjuk...ebben komoly felhasználó nem bízik szerintem, mert gyakran több kárt okoz, mint hasznot. A dll-ek esetében bármi lehet... Lehet, hogy csak egy játék hiányol valamit... Ha "hiányzó dll"-t jelez a gép, akkor azt kell beszerezni.
2/3 A kérdező kommentje:
A drivereket azt tudom, csak rá akartam nézni hoy minden megvan e.
Letöltöttem a hiányzó dll t és bármit csináltam vele nem lett jó. Nem lehet külön megnézni hogy milyen dll ek hiányoznak? Mert most csak kettőt írt de ki tudja.
2016. okt. 31. 11:29
3/3 Dongaben válasza:
Ezt csak az adott program/szolgáltatás elindításával lehet kiszűrni. Egy egyszerű példa: Elindítok egy kártyajátékot, és azt írja a gép, hogy "Hiányzik a cards.dll". Valahogy így megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!