Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A No man's sky pc-s változatát...

A No man's sky pc-s változatát honnan tudom megvásárolni?

Figyelt kérdés

2016. okt. 30. 23:06
 1/5 anonim ***** válasza:
steam ,g2a(steam cd key)
2016. okt. 30. 23:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Biztos hogy meg akarod venni?

Rekordot dontott meg, olyan sokan visszakertek az arat.

2016. okt. 31. 01:09
 3/5 anonim ***** válasza:
steam.. de nem jó játék.. mármint játéknak hívható?
2016. okt. 31. 01:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat. Igen, mindenképp meg szeretném venni. Tudom mi az "árnyoldala" a játéknak. :)
2016. okt. 31. 16:30
 5/5 anonim válasza:

Asszem most is még mindig 56 Euró. Steamen. Vagy kb ilyesmi áron van. Én nem vettem meg, de szerencsére így is lehet vele játszani ugye. Maga a játék tényleg elég megosztó. Ennyi pénzt senki sem szeret kiadni, főleg nem egy olyan játékért, ami talán többet ígér. Nem rossz a játék, de a lehetőségekhez képest keveset ad az embereknek. Persze attól függ, hogy mit akarsz/mit vársz tőle. Ha barangolni a világegyetemet, és ismeretlen bolygókat felfedezni, akkor jó ez. De egy idő után ez is unalmas lesz. Nem magyaráz el sok dolgot. Inkább meg kell tapasztalni. Ha esetleg kezded elölről, akkor ott már másképp, jobban fogod csinálni.

Én is vacillálok a megvételén. Tetszik ez a nagy nyitottsága. Sosem kezdesz ugyanott, mindig másak a körülmények. Más bolygók vannak az adott rendszerben. Így a játékod is más lesz.

2022. máj. 16. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!