Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem ment az xbox?

Miért nem ment az xbox?

Figyelt kérdés
valami tipp ?

2016. okt. 30. 09:56
1 2
 1/13 anonim válasza:

A kérdésed nem konkrét, nem tudok így rá válaszolni.

Kérlek, részletezd!

2016. okt. 30. 10:43
 2/13 A kérdező kommentje:
bár milyen játékkal játszom azt írja ki hogy a mentéshez be kell jelentkeznem egy karakterbe , pedig be vagyok , ha meg át jelentkezek egy másikba akkor is ezt írja ki . amikor be lépek csatlakozni akar az xbox live hoz , de nekem olyanom nincs ez lehet a baj ? minden játéknál ez van
2016. okt. 30. 10:52
 3/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem küldték sehová. Magától minek ment volna?
2016. okt. 30. 11:22
 4/13 A kérdező kommentje:
hát ez elég gyenge poén volt :/ inkább segítettél volna -.-
2016. okt. 30. 12:15
 5/13 anonim ***** válasza:

Melyik Xbox ez? Sima, 360, One?

a 360-One-on kell csinálni egy játékosprofilt (gamer profile), az alá fog menteni mindent. 360on nagyon elöl kellene lennie ha nincs egy sem a gépen CREATE gamer profile, One meg talán nem is enged tovább nélküle.

Xbox Oneon előfordulhat, hogy frissíteni kell az operációs rendszert az internetről, úgy emlékszem a régebbi modellek nem is voltak használhatóak anélkül.

2016. okt. 31. 09:41
 6/13 A kérdező kommentje:
360 om van , de már van profilom miért csináljak még egyet
2016. okt. 31. 17:18
 7/13 A kérdező kommentje:
egyszer fel ment a netre és azóta ezt csinálja
2016. okt. 31. 17:19
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha Xbox Liveos a profilod akkor mindig figyelmeztet a gép, hogy nem vagy online ha nincs rajta net. Ezen kívül max arra tudok gondolni, hogy olyan játékkal játszol amihez kéne net.
2016. nov. 1. 11:45
 9/13 A kérdező kommentje:
igen figyelmeztet , de olyan játékokkal játszom ami eddig jó volt és azóta használhatatlan mert minden el veszett a játékon belül , szerintem a netre mentette fel és azért nem találja
2016. nov. 1. 11:53
 10/13 anonim ***** válasza:
360on a netes profiloknak van egy olyan hogy cloud drive (nem emlékszem alapból be van-e kapcsolva), az a netes tárhely ahova menthetsz. Ez azt hiszem csak akkor működik ha neten vagy. Ha esetleg oda mentettél akkor tudom elképzelni, hogy ilyen gond van.
2016. nov. 2. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!