Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan nyissam meg a képeket?

Hogyan nyissam meg a képeket?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A helyzet az, hogy a gépem C-meghajtóját nemrég újra telepítettük. A D-meghajtón volt rengeteg kép, de némelyik írásvédett volt (valamiért alapból így került a gépre). Most, hogy újra van telepítve a gép, nem engedi megnyitni ezeket a képeket, mert írásvédettek. De az írásvédettséget sem tudom leszedni róla, mert ezt írja: "Ezen tulajdonságok módosításához rendszergazdai jogosultság szükséges."

Ja, még valami: nem is az írásvédettség van rajta, hanem a "tartalom titkosítása az adatvédelem érdekében" van rajta kipipálva.

2016. okt. 27. 16:30
 1/7 anonim ***** válasza:
futtasd rendszergazdaként a képnézegetőt.
2016. okt. 27. 16:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezt, hogy tudom megtenni?
2016. okt. 27. 16:41
 3/7 anonim ***** válasza:
az egér használatával
2016. okt. 27. 16:42
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen, ezt gondoltam :)

De lépésről lépésre leírnád? Mert más programoknál tudom, hogy ezt, hogy kell, de a Windows Fényképnézegető, mint program nem tudom hol nyitható meg külön.

2016. okt. 27. 16:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Egyébként azt elfelejtettem, hogy windows 7 64bit-ről van szó!
2016. okt. 27. 16:45
 6/7 coopper ***** válasza:

Szia.

Ha titkosítva voltak a képek és elveszett a titkosítás privát kulcsa, (a telepítés folyamán), akkor a képeidnek búcsút mondhatsz. Ha megvan a privát kulcs (annak idején kiexportáltattad) akkor van rá esélyed, hogy visszaszerezd a képeidet.

Nézd meg ezt : [link] vagy ezt [link]

Esetleg ezt is megpróbálhatod : [link]

Megpróbálhatod még azt is (ha megvannak még az előző telepítésből a privát és publikus kulcsok), hogy a kulcsokat a megfelelő helyre másolod :

"

The public key and public key certificate are stored in \username\Application Data\Microsoft\SystemCertificates\My Certificates folder of the user profile.

The private key is stored in the \Documents and Settings\username\Application Data\Microsoft\Crypto\RSA folder

"

Sok sikert.

Üdv.

2016. okt. 27. 17:28
 7/7 A kérdező kommentje:

Na... Akkor ezt jól megszívtam!

Én nem mentettem el semmiféle kulcsot sajnos :/

Nem is gondoltam, hogy ebből probléma lehet...

8 gigányi fotóm veszett oda :(

Azért köszi a segítséget, ment a zöld kéz!

2016. okt. 27. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!