Hogyan nyissam meg a képeket?
Sziasztok! A helyzet az, hogy a gépem C-meghajtóját nemrég újra telepítettük. A D-meghajtón volt rengeteg kép, de némelyik írásvédett volt (valamiért alapból így került a gépre). Most, hogy újra van telepítve a gép, nem engedi megnyitni ezeket a képeket, mert írásvédettek. De az írásvédettséget sem tudom leszedni róla, mert ezt írja: "Ezen tulajdonságok módosításához rendszergazdai jogosultság szükséges."
Ja, még valami: nem is az írásvédettség van rajta, hanem a "tartalom titkosítása az adatvédelem érdekében" van rajta kipipálva.
Igen, ezt gondoltam :)
De lépésről lépésre leírnád? Mert más programoknál tudom, hogy ezt, hogy kell, de a Windows Fényképnézegető, mint program nem tudom hol nyitható meg külön.
Szia.
Ha titkosítva voltak a képek és elveszett a titkosítás privát kulcsa, (a telepítés folyamán), akkor a képeidnek búcsút mondhatsz. Ha megvan a privát kulcs (annak idején kiexportáltattad) akkor van rá esélyed, hogy visszaszerezd a képeidet.
Nézd meg ezt : [link] vagy ezt [link]
Esetleg ezt is megpróbálhatod : [link]
Megpróbálhatod még azt is (ha megvannak még az előző telepítésből a privát és publikus kulcsok), hogy a kulcsokat a megfelelő helyre másolod :
"
The public key and public key certificate are stored in \username\Application Data\Microsoft\SystemCertificates\My Certificates folder of the user profile.
The private key is stored in the \Documents and Settings\username\Application Data\Microsoft\Crypto\RSA folder
"
Sok sikert.
Üdv.
Na... Akkor ezt jól megszívtam!
Én nem mentettem el semmiféle kulcsot sajnos :/
Nem is gondoltam, hogy ebből probléma lehet...
8 gigányi fotóm veszett oda :(
Azért köszi a segítséget, ment a zöld kéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!