Miért nem kapcsol be a laptop? Minden előjel nélkül néha sok ideig nem tudom bekapcsolni. Töltőről sem. Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Van egy 4hónapos Lenovo laptopom. Win7 ultimate fut rajta. Amikor alvó módban van, nem lehet visszakapcsolni egy jó darabig. Szervizben volt, de visszaküldték hogy semmi baja. Az operációs rendszerre gyanakszom. Ötletek? :/2016. okt. 24. 08:17
1/4 A kérdező kommentje:
Annyit még hozzátennék, hogy amikor végre bekapcsol, kidobja, hogy a windows helytelenül állt le. Ezért gyanakszom az operációs rendszerre.
2016. okt. 24. 08:19
2/4 anonim válasza:
Telepítsd újra a rendszert, egy próbával nem veszítesz semmit.
3/4 anonim válasza:
telepítsd újra, próbát megér,
ha meg újonta vetted akkor semmiképp ne szedd darabjaira a garancia miatt.
nézd meg az energia beállításoknál hogy ha lehajtod a kijelzőt akkor mit csinál, meg az összes többi beállítást
4/4 A kérdező kommentje:
Újraraktam. Most a drivereket nem tudom felrakni a gyári telepítő CD-vel, mert hasonló üzenetet kapok a telepítésnél: Nem elegendő a teljesítmény a programhoz. Ötletek?
2016. okt. 24. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!