Ebben a hálozati mappában nincs fájlmódosítási jogosultsága. A módosításhoz szükséges engedélyek beszerzéséhez lépjen kapcsolatban a rendszergazdával?
Szia! Gondolom Windows 7 alatt van ez a gubanc - nálam is volt egy ideig, és egy korábbi problémámnak a megoldásából kiindulva, az alábbi beállítás megoldotta ezt a jgosultsági ügyet - nálam firefoxnál csinálta ezt, szóval ez alapján írnám le mit csináltam:
1. Számítógép > C:/ > Program files > Mozilla Firefox > firefox.exe
2. Jobb egér klikk > Tulajdonságok > Kompatibilitás fül
3. Kikpipálni, azt hogy: "A program futtatása rendszergazdaként"
Nyilván lehet/van egy összetettebb beállítási lehetőség erre a dologra, hogy ne egyenként keljen a jogosultsági szinteket különböző és/vagy a többi programnál beállítani, de eddig még nem találtam meg, hogy ezt hol lehet... :/
Remélem ez azért vmit segít :)
sajnos az, amit az első írt nem jött be :S továbbra is van...
és nekem is leginkább képeknél van, azt még nem figyeltem meg, hogy milyen képeknél, paint vagy sem...
Miközben a böngésződ fut, CTRL+ALT+DEL lenyomásával ellenőrizni tudod, hogy milyen felhasználónévhez rendeli hozzá a rendszer a processzt (a program futtatását; futó folyamatok lap). Itt elvileg a saját felhasználónevednek kell szerepelnie, de minden további nélkül el tudom képzelni, hogy valami egyebet találsz. Az adott mappa hozzáférési beállításait a tulajdonságok lapján éred el (Jobbklikk->tulajdonságok). Itt keresd ki a hozzáférési engedélyeket, és az adott böngészőhöz tartozó felhasználó jogosultságait módosítsd úgy, hogy írási joga legyen a mappához, avagy add hozzá a felhasználót írási joggal, ha nem létezne a listában. Amennyiben ez nem segít, vagy ezen beállítások már adottak, úgy előfordulhat, hogy valamilyen foltozásra váró rendszerprobléma hegedül az idegeiden...
Ezt persze nem tudom 100%-ra mondani, mert a 7-esbe még nem nagyon ástam bele magam, de jó esélyed van rá, hogy nem mondok hülyeséget. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!