Amit megadtam f**ebookon, email címet annak semmi köze a gmailhez? Mert erre küldtem pár dolgot. Akkor nem is létezik ha egyszer felajánlott még régen egy saját emailt.
Figyelt kérdés
#jelszó #bejelenetkezés
2016. okt. 22. 20:14
1/5 anonim válasza:
Nem teljesen értem a kérdést, de itt megtudod nézni, hogy milyen email van hozzákapcsolva a facebookodhoz: [link]
2/5 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm. Tudom hogy zavarosan mondtam el annyi a lényeg hogy tudom a jelszavam f**bookon, de ami a f**bookhoz van gmail annak nem tudom a jelszavát.. :/ Megnézem a linket
2016. okt. 22. 20:32
3/5 anonim válasza:
Régen volt mindenkinek saját @facebook.com-os e-mail címe, és az arra érkező leveleket a Facebook profilodba kaptad (amúgy kiírhatod a nevét, nem számít reklámozásnak).
Ezt még 2014-ben megszüntették, így az már nem használható, helyette a regisztrált e-mail címeddel lépsz be. Ha annak nem tudod a jelszavát, az baj. Amint valamiért zárolják a profilodat és oda küldik ki az igazoló levelet, nem fogod tudni megnyitni és feloldani a profilodat, ha más funkciót nem használsz (telefonos azonosítás például).
4/5 A kérdező kommentje:
Tökéletesen értek mindent már. Rengeteget segítettél! 'Entek a zöld kezek ez a minimum
2016. okt. 22. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!