KenyérKolbász69 kérdése:
Az Asus laptopom nem csinál semmit csak egy fekete képernyőt mutat. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szóval van egy laptopom ami vagy körülbelül 2-3 hónapja van meg. Sokszor volt már úgy hogy rengeteg intéznivalóm volt és a Windows fogta magát a munkám közben és elkezdett frissíteni. De a frissítések közben 35-34%-nál megáll vagyúgy jó fél órára. Újraindítottam a gépet és azután tovább ment 35%-nál. Tegnap megint eljátszotta ezt velem és én persze újraindítottam. Amikor kiírja hogy Asus és elkezd tölteni, eltűnik és nem csinál semmit. Nem zúg a laptop csak a képernyő világít feketén. 1 órát vártam hogy történjen valami "csoda" de semmi. Erre szeretnék segítéget kérni. (Remélem valamennyire érthető amit leírtam 😃)2016. okt. 22. 09:53
2/2 anonim válasza:
igen, de inkább dvd-vel, mert a windows cd-re nem fér rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!