Először mondjuk elmennék valami ilyennel foglalkozó céghez, majd egy kis tapasztalat szerzés után az AMD -hez, vagy nvidia-hoz, majd ha lesz elég pénz akkor saját céget szeretnék alapítani, és oda pörkölni az AMD és nvidia orra alá.
Köszi, de milyen szakot kéne elvegeznem ahhoz hogy VGA fejlesztéssel foglalkozhassak? Milyen tanfolyamot kéne elvégeznem?
2016. okt. 20. 07:02
3/11 anonim válasza:
Vannak nagyon jó okj-s számítógép fejlesztő szakok ahonnan aztán lehet szakosodni processzorra, vga-ra, alaplapra stb.
2016. okt. 20. 08:02
4/11 CspCsj válasza:
Mindezek előtt egy jobb egyetemen a villamosmérnöki szak elvégzése erősen ajánlott.
Mindenképpen fogok venni az általad tervezett/épített grafikus vezérlőből ... ha még élek akkor. ;)
2016. okt. 20. 09:01
5/11 anonim válasza:
Ilyennel egy kis cég sem foglalkozik, szóval egyből Intel, AMD vagy nvidia.
2016. okt. 20. 10:02
6/11 anonim válasza:
már elkéstél ezzel; add fel!
2016. okt. 20. 12:03
7/11 Lajos54 válasza:
"ha lesz elég pénz akkor saját céget szeretnék alapítani"
Az igaz, hogy a mai nevesebb cégek se csak úgy lettek, de azért egy (eladhatóan jó) videokártyát gyártó cég alapítása nem kevés (sőt!) pénzbe kerül. Speciális berendezések, alapanyagok, alkatrészek, szakképzett munkaerő a gyártáshoz, a hozzá szükséges elektronikai tervezés elkészítése, a szoftverek megírása, a megfelelő minőségben való legyártása. Utána pedig be kell vezetni a piacra, eladni. A meglévő kemény konkurencia mellett.
Szóval azért ez nem olyan egyszerű, mint egy pékség vagy egy asztalosműhely, vagy akár egy számítógép-szerviz létrehozása...
2016. okt. 20. 15:38
8/11 A kérdező kommentje:
gondolom ismeritek a oneplus-t,na én valami hasonlóval próbálkoznék csak persze számítástechnikában,hasonló vagy nagyobb teljesítményű vga-k csak olcsóbban.Persze ha ezt meg lehet csinálni,már mint úgy értem hogy ne menjünk csődbe.
2016. okt. 20. 16:18
9/11 anonim válasza:
Szerintem túl is léphetsz azon, hogy vga-t fejlessz. Alapíts egy céget, vegyél fel olyanokat akik értenek hozzá és légy olyan sikeres mint a Oneplus.
2016. okt. 20. 16:22
10/11 levente501 válasza:
Az a gond, hogy a OnePlus csak egy telefon, szerzel hozzá egy androidot, és kész. Ahhoz, hogy a te videokártyáid egyáltalán működjenek először el kell érned, hogy a többi alkatrész támogassa őket, majd el kell érned, hogy a játékok is támogassák a VGA-jaidat, ami pedig óriási pénz. Itt ugyancsak kéne még pénz, hogy egy "kis" pluszt oda tudj csúsztatni a a fejlesztőknek, hogy jobban optimalizálják a te kártyáidra a programjaikat (mint ahogy ezt az Nvidia szokta).Ha nem történne meg rendesen az optimalizálás, akármilyen erősek lehetnének a kártyáid, semmit nem érnél velük, mivel nagyon nagy teljesítmény veszne el. Valamint az előttem leírt okok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!