IPhone, vagy Android?
Figyelt kérdés
Kinek mi? Nekem Sony Xperia Z1 Compact-tom van, de fenem a fogam egy IPhone SE-re, vagy 6/6S-re. Szerintem sokkal jobb az alma, mint telefon...2016. okt. 19. 21:15
1/6 anonim válasza:
iPhone. Nagyon megbízható készülékek. Igaz, az utóbbi időkben tapasztaltam az enyémben egy "kicsike" hibát, de amúgy jó telefonok.
2/6 anonim válasza:
Nekem Nexus 5X-m van.Simán hozza az IOS megbízhatóságát és sebességét,6S szintje megvan sőt...(Stock AOSP)
De én nem váltanék IOS-re mert nekem túl zárt,mindenképpen úgy szeretem használni hogy olyan legyen amilyet szeretnék.IOS meg ilyen téren elég zárt,külső alkalmazásokat se lehet feltelepíteni így nekem már biztos hogy nem felel meg.
3/6 anonim válasza:
Ha az iphone tetszik akkor vedd azt. Mind a kettő jó. Nekem android van de 4 magos procival teljesen jó. Sokan az iphon-ra esküsznek! Valóban jó,de az androidra könnyebb progikat szerezni ott több az ingyenes!
4/6 anonim válasza:
Az android lehet hivatalosan többet tud, de az iPhone megbízhatóbb, mindig teszi a dolgát. Vedd azt.
5/6 anonim válasza:
Szerintem tök fölösleges rendszerben mérni a dolgot. 6s vagy S7? Ennyi a kérdés
Na itt a válasz!
Samsung Galaxy S7/Edge
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!