Mit lehet tenni, ha a gépemen minden karakter vonal-kocka-négyzet-jelek lett? .
Tegnap bekapcsoltam a gépem és döbbentem látom : minden karakter átváltozott olvashatatlan vonallá-négyzetekké-jelekké!
Hiába kapcsolom ki-be a gépet (hátha újraindításra helyrejön), semmi...
Próbálkoztam a "Rendszer-visszaállítással", de a megszokott ablak helyett valami más figyelmeztetés jön ki amit nem tudok elolvasni, mert ez is olvashatatlan hieroglifa...
Próbáltam a vírusírtóval az egész rendszert átvizsgálni : semmit nem talált a vírusírtó!
Amúgy Windows XP Professional SP3 van a gépen, nagyon nem szeretném letörölni és újratelepíteni, mert nagyon sok fontos programom van a gépen.
Mi lehet ez???
Találkozott már valaki hasonlóval???... SEGÍTSÉG!!!...
Nekem is az volt a első, hogy ezt néztem meg : a magyar nyelvre volt állítva, ami csupa hieroglifa...
Erre átkattintottam az angolra (az rendesen volt kiírva), de hiába, mert semmi nem vátozott!...
Próbáltam keresni, hátha a Windows beállításaiban kellene valamit át ill. visszaállítani, de nem találtam, hol lehetne???...
hát ha megnézted a magyar nyelvre állitást akkor csak virus lehetett!
remélem nem nod32-vel viszgáltad mert az 1kg fos!
inkább használj a-sqared free-t!
az megtalál mindent!
de a nod -ot ne töröld le mert amit ajánlottam proginak van 1 hátránya !:nincs valosidelyü védelme!
AVG vírusírtóm van, ami nagyon jó, a szervízesek is ezt ajánlják, a saját gépükre is ezt teszik!
Ez azonnal ellenőríz mindent, leveleket is...
Az AVG-vel teljes vizsgálatot csináltam és a végeredmény : 0 vírus!!!
Az a baj, hogy amíg minden ilyen hieroglifás, addig képtelenség bármilyen programot telepíteni a gépre, fogalmam sincs, mire kellene nyomnom, minden felirat olvashatatlan! :-((
Én ma futottam bele egy ugyanilyen helyzetbe. Nem a saját gépemen, hanem egy laptopon, amire egy új programot akartam telepíteni. Újraindítás után ugyanez a helyzet. Egyedül a vírusirtó volt tökéletesen olvasható és az nem talált semmit. A navigáció csak emlékezetből ment úgy-ahogy, mivel nem a saját gépem. Valószínűleg újratelepítés lesz a vége.
Reméltem, itt találok valamit, de csak a problémát leltem meg, a megoldást nem. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!