Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Logitech G430 vagy Kigston...

MagdaB kérdése:

Logitech G430 vagy Kigston HyperX Cloud?

Figyelt kérdés
Árértékbe ugyanaz ezért is nehéz nekem dönteni. Ha esetleg valakinek vannak tapasztalatai valamelyikről leírná,hogy miért ajánlja vagy miért nem ajánlja. Előre is köszönöm!

2016. okt. 16. 18:19
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem HyperX Cloud-om van. A G430 ahhoz képest szerintem giccses, és annyira nem is kényelmes.

Én speciel elégedett vagyok a HyperX Cloud-dal, több óra után is kényelmes, hangminőségre célnak megfelel. Egy Asus Xonar U3-mal használom, igaz, mert nekem a hangfalamtól különálló eszközként kellett, és azt alaplapi hangkártyával önmagában nem lehet megoldani. Az USB-s hangkártya is dobott enyhén a teljesítményén.

Viszont ha most újra vennék, minden ilyen gamer headset lekerülne a listámról, és inkább választanék egy jó minőségű fejhallgatót (Sennheiser, Audo-Technika, stb.) + külön mikrofont (esetleg csiptethetőset). Ezekből a headsetekből eleve kispórolják a mikrofon minőségét, és még a fejhallgató része is hagy sokszor némi kívánnivalót maga után.

2016. okt. 16. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!