A nyomtatóm hová raktározza a szkennelt anyagot?
Figyelt kérdés
Olcsó, Canon MG-2500 szkennelni is képes nyomtatóm szkennel ugyan, de nem tudom, hogy hová teszi. Win10-re váltottam, a nyomtatót az előző op. rendszerrel telepítettem, akkor létesítettem neki egy mappát a szkennelt anyagok számára. Az új op. rendszer átvette, illesztette és működteti a nyomtatót, de a régi raktározó-mappa, persze, hiányzik. Hogyan tudhatnám meg, hogy hol találhatom meg a már szkennelt anyagot ?2016. okt. 16. 10:17
1/3 anonim válasza:
Total commander-ben jelöld ki a c: meghajtót, és írd be a keresésbe (parancsok keresés - alt f7): canon
Valószínűleg a dokumentumok között lesz a mappa.
De a windows 10 keresébe is írhatod, annak is meg kell találnia.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem találja meg, csak azokat a dokumentumokat, amelyekben a Canon szó szerepel. Mappát (amibe egy szkennelt anyag mehet), azt nem talál.
2016. okt. 16. 20:15
3/3 Lajos54 válasza:
Próbálj dátumra keresni. Egyébként általában vagy a nyomtató saját mappáján belül van egy mappa Beolvasás vagy hasonló néven, vagy a Dokumentumok, esetleg a Képek mappában szokott lenni.
De szinte minden szkennernél (nyomtatónál), amikor kiválasztod, hogy milyen formátumba történjen a beolvasás, meg lehet adni a célmappát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!