Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ip-cimet lenyomozni (kamu)...

Ip-cimet lenyomozni (kamu) Facebook alapján? Valaki meg tudja ezt nekem csinálni?

Figyelt kérdés
Durva fenyegetések jöttek az illetőtöl és nem bir leállni, saját facebookjáról meg nem mer írni
2016. okt. 15. 14:44
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Várj, megnézem a szupertitkos hackernaptáramat, hogy hova tudnálak besúvasztani.
2016. okt. 15. 14:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Tegyük fel hogy 2 perc alatt csinálok egy linket, amire rákattintva megkapod az ip címét. Mit fogsz kezdeni vele?
2016. okt. 15. 14:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Tudom hogy vammak olyan linkek amik szétseszik a rendszert, full vírusos stb.. De ez tényleg nagyon fontos lenne
2016. okt. 15. 15:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy miről beszélsz. Csak annyit mondok, hogy ha rá tudod venni hogy rákattintson egy linkre, akkor megtudod az ip címét, de mit kezzdesz majd vele utána?
2016. okt. 15. 15:50
 5/8 A kérdező kommentje:
Utána az ip cimet be tudom azonosítattni
2016. okt. 15. 21:02
 6/8 anonim ***** válasza:
nem tudod beazonosíttatni pláne nem ha proxy szervert használ
2016. okt. 15. 21:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Van olyan haverom aki be tudja, csak az ipjét nem tudja megszerezni
2016. okt. 15. 21:16
 8/8 anonim ***** válasza:
#7 ha a haverod le tud nyomozni egy ip címet, akkor hidd rl nekem, hogy ko is tudja deriteni a facebook huszárod ip címét. Egyébként egyszerűbb ha simán letiltod, és akkor nem jön több fenyegetés
2016. okt. 16. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!