Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Fontos! Szerintetek feltelepít...

Fontos! Szerintetek feltelepítsem a Windows 10-et?

Figyelt kérdés

kb 1 éve próbáltam legutoljára feltenni de akkor nem tetszett mármint az hogy túlsok minden van benne ami felesleges és be kellett állítani csomó mindent hogy ne kérjék az adataimat meg minden DE észrevettem hogy jóval gyorsabb mint a windows 7. Jelenleg is windows 7-em van de felszeretném megint telepíteni nincs valami tanácsotok esetleg olyan verzió ami tényleg már jó,működőképes mint a windows 7? (és biztonságos)

A gépem adatai egyébként:

3 GB ram DDR2

Dual Core-os 3,4 ghz-es proci

512 mb nvidia videókártya

2016. okt. 14. 22:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom neked milyen adatokat kér, nekem 10 van már egy jó ideje és a legjobb rendszer ami eddig kijött.
2016. okt. 14. 23:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha eredeti a 7-ed, akkor tedd fel.

Csak egy verzió van..: ván májkrofos véj

2016. okt. 14. 23:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Kipróbáltam, használtam kétszer is néhány hónapon keresztül, de aztán visszatértem a Windows 7 -re.

Érezhetően gyorsabb volt, mint a Windows 7, de 2-3 hónap használat után kétszer is behalt.

Nem kell a 10-nek több adatot megadnod, de sokkal intenzívebb adathalászást művel, mint a Win 7 (engedélyed nélkül adatokat küld a Microsoftnak)

2016. okt. 15. 03:39
 4/4 anonim ***** válasza:
#3: NEM az engedélyed nélkül. A Vista óta mindenki, aki a Telepítésre kattint, elfogadja a felhasználási feltételeket, amiben benne foglaltatik, hogy az oprendszer adatokat gyűjthet rólad. Csak néha el kéne olvasni a végfelhasználói szerződést..
2016. okt. 15. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!