Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi van mostanában a microsoft...

Mi van mostanában a microsoft operációs rendszerekkel?

Figyelt kérdés
A main gépemen win 7 van de nem talál frissítéseket, azt hittem azért mert nem tudtam rendesen újratelepíteni (meg ugye nem eredeti). De a laptopomon eredeti win 8 van és azon most írta ki hogy 30 napja nem talál frissítést. Ugye nem szüntették meg a frissítéseket mint az XP- nél?!

2016. okt. 13. 12:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem szüntették meg, csak most már csomagban, egyszerre adják ki, mint a win10 esetében. Persze még mindig a legrosszabb frissítési metódus, de nem is várható el a májkrémszofttól, hogy végre normálisan megoldja ezt...
2016. okt. 13. 14:41
 2/5 anonim ***** válasza:

#1-esnek:

a májkrémszoft-osok a legokosabb emberek, hiszen annyi pénzt össze tudtak szedni, amennyit ti soha nem láttok. Nekik csak az az érdekük, hogy minél többen használják az termékeiket. A játékipar májkrémszoft operációs rendszerre alapoz, így hiába van mekkintoss-a valakinek (ismerek ilyet), ha játszani akar... :-)

(az emberek meg szépen megvárják, hogy frissítsen a rendszerük, amelyért a legtöbb esetben semmit sem fizettek... ...ebből kiindulva mennyire okosak lehetnek mekkintossék, MekkMester (Steve Jobs) volt a legokosabb! ...hiszen létrehozott egy számítógépet, ami végül már PC alkatrészekből épül fel, csak tripla áron, és az operációs rendszer sem mondható ingyenesnek, szenzációs! ...és mire is használható?)

2016. okt. 13. 15:25
 3/5 A kérdező kommentje:

aham értem

2#: ketteske azé nem vagy semmi! Azt írtad hogy nimcs párja a microsoftnak és hogy ők csak azzal foglalkoznak hogy nekünk jó legyen. De áruld már el hogy ha mindenki az ő termékükre van kényszerülve mert csak az övék a rendes akkor nekik hol érdekük hogy tisztára nyalják a seggünk? pont fordítva: ők mondják hogy "vegyük" mi monjuk "melyiket?". Ha lenne versenytársa hidd el nem lenne olyan gazdag.

2016. okt. 13. 17:46
 4/5 anonim ***** válasza:

#2: Nem csak a windows és a mac létezik. Én pl. otthoni gépen 7 éve, szerveren 12 éve Linuxot használok és köszönöm, nem kérek a windowsból. Képzeld, azt is okos emberek írták és képzeld, olyanok, akik nem kizárólag a pénzért csinálják. És egy GNU/Linux rendszerben sokminden százszor jobban van megoldva, mint Windows alatt, többek közt a frissítés is. Itt jelzi a rendszer, hogy van x db frissítés, kiírja, hogy melyik rendszerkomponens frissült és milyen verzióra, sokszor még azt is, hogy pontosan mi változott. Akkor telepítem, amikor akarom, nem tolja a képembe és főleg nem kezdi el magától telepíteni. Ha frissíteni akarok, akkor EGYSZER kell kattintanom, nem fog újabb és újabb frissítéseket találni, hanem egyben felrak mindent. Ja, és csak a legritkább esetben kell újraindítani a rendszert.

És mégis ingyenes (és legális) a rendszerem és friss. És futtatható rajta sok Windows program (játékok is).

Ezer meg egy érvet tudnék még hozni, de szerintem fölösleges.

Azért csak az MS rendszerek mennek, mert őrült pénzeket ölnek a lobbiba és a reklámba, így az iskolákban is azt tanítják, meg a céges felsővezetőknek (akik többnyire nem értenek az informatikához) is azt nyomatják. Így nem csoda, hogy ez terjedt el.

Ha a Linux rendszereknek lenne akkora lobbija, mint a Windowsnak, akkor a M$ rövid időn belül lehúzhatná a rolót, az fix.

2016. okt. 13. 18:49
 5/5 A kérdező kommentje:

#1: figyelj egyeske nem véletlenül van 30%-on a válaszai hasznossága ö csak véleményt mond. Hiszen nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik.

De azért te sem vagy semmi hogy ilyen hosszú szöveget pazaroltál rá mikor tuti hogy el sem olvassa. XD

2016. okt. 14. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!