Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet házi bf3 dedikált...

Hogyan lehet házi bf3 dedikált szervert készíteni?

Figyelt kérdés
Linux (Debian) -ról szeretnék futtatni egy 10 slotos bf3 szervert csak nem nagyon találok róla semmit, hogy hogyan lehetne ezt letölteni valahonnan.

2016. okt. 12. 16:55
 1/4 anonim ***** válasza:
én túl sokat nem tudok erről, de a bf3 szervereket bérelni szokták, csak úgy nem hozhatsz egye létre. vagy tévedek? ha igen, írja le valaki hogy kell csinálni, mert én is szeretnék saját szervert a csalók miatt!
2016. okt. 13. 12:27
 2/4 kovpet ***** válasza:
51%

Én nem értek a játékszerverekhez, de első:

"de a bf3 szervereket bérelni szokták, csak úgy nem hozhatsz egye létre"

szerinted akitől bérelni szokták, annak hogy lett, ha nem ő hozta létre? Fán nőtt és leszedte? :)

2016. okt. 13. 12:46
 3/4 anonim ***** válasza:
úgy tudom azok szerver farmot üzemeltető cégek, akiknek szerződése van a bf3 gyártójával. csak úgy nem lehet bf3 szervert üzemeltetni, csak hack-elt verziókkal.. pár éve még voltak ilyenek, most nem tudom élnek-e még. ott mod-olt progikkal is,lehetett tolni, de csak olvastam róla, nem tudom hogy volt és hogy van-e még ilyen.
2016. okt. 14. 02:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Hivatalosan nem csinálhatsz saját szervert, csak bérelhetsz. A tört verziókon lehet sajátod.
2016. okt. 15. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!