Gamer szemüveg, megéri vagy jobb egy sima szemüveg is (minimális drioptivál kb. :0. 0-0.5) vagy egyik sem?
Ha Gamer szemüveg akkor milyet vagy inkább melyiket érdemes megvenni. Olvastam ilyeneket, hogy olyat kell venni ami véd a kék fénytől stb., de melyik ez?
Ha pedig jó egy sima szemüveg is abból milyen kellene?
Mire is jó egyáltalán mit várjak tőle?
Mire kellene, vagy mit vársz tőle?
Esetleg jobban kíméli a szemedet, azonkívül nem tudom, hogy van e nagyobb jelentősége egy ilyennek. Amúgy szemüveges vagy, vagy szemészeten megnézetted a szemed? (Lehet ilyen szemüveg vétel előtt érdemes lenne megnézetni)
Ez úgynevezett gémer szemüveg egy humbuk lehúzás szerintem. Evidens, hogy akinek rossz, rosszabb a szeme az átlagosnál, az ne bambulja egész nap a monitort. Akinek meg egészséges, annak meg nem kell. Hogy színt szűr, meg kontrasztot javít....hát nem tudom, nekem kicsit fogyasztói társadalom szaga van. Egy rossz monitornál, TV-nél szerintem semmit nem ér.
Mindenféleképpen szemész és ha indokolt, megmondja milyen szemüveget hordj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!