Egy nagyon egzotikus problémám van, mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
A képernyő jobb alsó sarkában nem tudok rákattintani semmire a tálcán kívül - először azt hittem, hogy a programmal van gond amit épp használtam, de ha pl odahúztam egy ablakot és leraktam akkor nem tudtam újra felvenni\bezárni\bármit csinálni ott amihez kattintás kell. Kb fél órája kezdődött, látszólag csak úgy, csak csacsogtam fb n. Újraindítás nem segített, máshol működik rendesen. Wtf. W102016. okt. 7. 20:55
1/5 A kérdező kommentje:
Bahh.. Origin futott a háttérben, épp az a rész nem működött ahol mindig felugrik hogy egy ismerős online\offline lett, gondolom ott maradt láthatatlanul és blokkolta a kattintásokat. Ha netán a jövőben más is belefutna ebbe a nyalánkságba.
2016. okt. 7. 21:01
2/5 Gábor_79 válasza:
Ha ilyen problémájuk lesz, biztos a "nagyon egzotikus" címszó alatt keresik.
3/5 A kérdező kommentje:
Nyugodtan írd körül a problémát, rajtam ne múljon a dolog, szívesen berakom majd a kulcsszavakat. :)
2016. okt. 7. 21:49
4/5 Gábor_79 válasza:
Nem rosszindulatból mondtam, csak rámutattam a problémára. Nem tudom körülírni én sem hirtelen.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem sértésnek vettem, csak egy pukkancs vagyok, így beszélek mindig mindenkivel. :\
2016. okt. 8. 00:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!