Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 8.1 rendszer lefagy,...

Windows 8.1 rendszer lefagy, mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Pár napja akadt egy problémám. Sima böngészés közben magától leállt a gép. Elvileg akkor szokott ez előfordulni, ha túlmelegszik valamelyik hardver, de nekem valószínüleg nem ez volt a probléma. Miután bekapcsoltam, bejelentkeztem a fiókba és az asztalon befagyott a gép. Semmit nem csináltam, vártam, hogy betöltődjön az asztal, de kb. 10 mp múlva leállt az egérmutató is. Minden indításnál ez van, kivéve, ha csökkentett módban használom a gépet (pl. most). Mi lehet a probléma? Laptopról van szó.

2016. okt. 7. 14:53
 1/5 A kérdező kommentje:

Ha lehet, a windows újratelepítése csak legvégső esetben legyen ajánlott megoldás. Túl sok a fontos adat. A BIOS verziója friss, driverekkel nem hiszem, hogy probléma lehet.

Víruskeresést végeztem, 2 találat volt, de egyik sem okozhatta a problémát, mert törlés után is fennáll a probléma.

2016. okt. 7. 14:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Ja, igen. Egyszer volt már így, azonban akkor megoldódott pár restarttal, azonban ebben az esetben semmi sem működik, amit a windows rendszere felajánl.
2016. okt. 7. 14:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Van több partíció is a merevlemezen? Átlagember a személyes adatokat a D-re teszi és a C-re a rendszert. Én újratelepítenem mindenképp.
2016. okt. 7. 23:27
 4/5 KecskeShajt újra! ***** válasza:

Valamelyik illesztőprogrammal lehet gond, ami csökkentett módban nem tölt be, tehát nem is okoz hibát.

Első körben próbáld meg az illesztőket a legfrissebbekre frissíteni, csökkentett módban.

Végső esetben marad a rendszer újratelepítése.

2016. okt. 9. 17:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Gondoltam a drivereket, de eddig nem volt probléma, ezért azt hittem, hogy valami mással lesz gond. Mindenképpen megpróbálom a frissítést.
2016. okt. 15. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!