Miért kapcsolódik ki a gép?
Főként, vagyis én csak akkor tapasztaltam amikkor YouTubeon videókat néztem.
Esetleg lehet az az oka hogy egy ideje nem volt kitakarítva?
Szervizbe nem tudom elvinni, mert jelenleg nem tudnám kifizetni, és más se a családban.Szóval remélem van rá valami nem költséges megoldás is.
Elképzelhető, hogy valami hűtés gondja van. A videók nézése jobban terheli a gépet, valami túlmelegszik benne (videokártya, processzor), emiatt "önvédelemből" lekapcsol.
De lehet egyéb oka is, például a tápegység terhelődik jobban, és valamiért nem bírja.
Bár a legtisztább a szerviz lenne, de ha egy kicsit van benne jártasságod, magad is megnézheted, nincsenek-e eltömődve a ventilátorok porral, szöszmösszel.
Akár egy takarítás is segíthet, ha az a gondja hogy vastagon rárakódott a por, és ezért túlmelegszik.
DE! Lehet számtalan hardver hibája is.
Pl. a leggyakoribb a silány minőségű tápok, és kondik kiszáradásának eredményeképp ingadozó feszültség, és ha többet szeretne a hardver mint amire képes átadni neki, akkor "akad" pl. az egér meg-meg akad, vagy akár le is fagy/kapcsol a gép.
Majd kitakarítom, elég rémisztő hangokat produkál a ventilátor, hétvégén ki is tudom majd takarítani.
Mellesleg szégyen, de egyszerűen kb 1 éve nem volt kitakarítva a gép, nem hanyagságból de mivel közös meg amúgy is szinte lehetetlen elérni a helyet ahova pakoltunk.
"elég rémisztő hangokat produkál a ventilátor" :DDD
Akkor mi a kérdés? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!