Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van egy . Docx fájlt amit nem...

Van egy . Docx fájlt amit nem tudok elolvasni mert UTF-8 formátumban van arra van valami megoldás hogy a docx fájlt eltudjam olvasni rejtett karakterek nélkül?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszotokat!

#informatika #.docx #KONVERTÁLÁS
2016. okt. 6. 17:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Megoldottam, lekellet konvertálni pdf-bne online és előtte nem szabad semmivel társítani, google chrome-ban megnyitotta.
2016. okt. 8. 11:17
 12/12 tabaki ***** válasza:

#11:

Ebben a tökéletesen képtelen állításban, amit megengedtél magadnak, az a legelképesztőbb, hogy IGAZ. Az első online program megcsinálta nekem is, képekkel, kijelölhető szövegekkel, és természetesen nem csak a Chrome nyitja meg, hanem bármelyik PDF-olvasó.

Hogy azután ennek mi köze az UTF-8-hoz, és mi ez az értelmetlen kijelentés, hogy „előtte nem szabad semmivel társítani”, arra már nem találtam magyarázatot. Az utóbbiról csak annyit: A társítástól a fájl nem változik, tehát ugyanúgy konvertálható. A .docx nálam pedánsan a LibreOffice-hoz és az Abiwordhöz van társítva, és ezen egy mikurkát sem kellett változtatnom, mint ahogy szerintem te sem tiltottad le a Wordhöz való társítást.

2016. okt. 8. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!