Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hol állíthatom be, hogy egy...

Hol állíthatom be, hogy egy kép legyen transzparens?

Figyelt kérdés
A Win 8 Paint-ban hol van ez a beállítás?
2016. okt. 5. 15:37
 1/4 Lajos54 ***** válasza:
Abban valószínűleg sehol. Én legalábbis nem találtam benne.
2016. okt. 5. 16:01
 2/4 tabaki ***** válasza:

Miért pont a Painttel küszködöl, amikor tömegével vannak ingyenes képszerkesztők, és mind jobb? Nem tudom, hogy benne van-e -- valamikor mindenesetre volt benne egy átkattintható ikon, amelyik átlátszóvá tette a hátteret, és az PNG formátumban elmentve úgy is maradt. De a Windows beépített alkalmazásaira általában nem jellemző, hogy a javítás irányába fejlesztenék őket... Azóta sok víz lefolyt a Dunán, és nekem ezer éve nem jutott eszembe, hogy bármire is Paintet vegyek elő. A mostani gépemen nincs is, hogy most hirtelen kipróbálhatnám. Ha egyszerű, de használható programra vágyol, akkor se add a PhoXonál alább:

[link]

Itt részletesebben is elmondom a véleményemet (az útmutatóra ugró link a Microsoft jóvoltából már nem él...):

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__7..

2016. okt. 5. 17:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm a tanácsokat. De semmi különösebb nem történik, csak egyetlen megrajzolt ikon képemet szeretném olyanra, hogy szép legyen a telefon kijelzőn, vagyis legyen transzparens. Nem akarok új képszerkesztőt megtanulni, van elég bajom így is az App Inventorral. De ha te ennyire tudsz, segíthetnél nekem, elküldenék neked egy icon fájlt, és ha te átalakítanád transzparensre és visszaküldenéd, azzal sokat segítenél. Benne vagy?
2016. okt. 6. 09:50
 4/4 tabaki ***** válasza:
Próbáljuk meg.
2016. okt. 6. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!