Windows 10 RAM kezelési gondok? (bővebben lent)
Időnként mocskosul belassul a PC-m, mióta Windows 10 van rajta, és időnként azt is kiírja, hogy kevés a rendszer memóriája. No már most én ezt nem értem, hogy hogy lehet kevés (8GB RAM és semmi durva nem fut a háttérben). Egyszer dobta ezt fel, ment a google chrome meg kb. 4db kép volt egyszerre megnyitva képnézegetőben. Tegnap is és ma is iszonyat lassú a gépem, előtte napokig semmi baja nem volt, előtte megint lassú volt napokon át. Elvileg semmi vírus, malware nincs a gépen, ccleaner és töredezettségmentesítő volt futtatva, hardverileg elvileg se a HDD-mnek se a RAM-jaimnak nincs semmi baja és nem is nagyon van használva ultrabrutálnagymennyiségben, mikor éppen nem játszok, akkor a Chrome használja a leginkább a RAM-ot, de az sem megy feljebb... Igazából nem tudom mennyinél, mert van sok Chrome a feladatkezelőben, egyik 125megát használ, másik 100-at, 99-et, 95-t stb, de semmi kiugróan nagy. A hdd-m van gyakran 99-100%-os terheltség alatt, de hogy mire föl, arra csak egy tippem van, hogy a hdd-ről adtam meg 3200 megát RAM kezelési célból, mert egyszer mikor lassú volt, olyat írtak, hogy ez megoldja a gondokat, de nem. Elképzelhető, hogy a Windows 10 szarul kezeli a memóriát vagy minden teszt ellenére valami gond lehet a RAM-jaimmal HDD-mel? De ha gond lenne a RAM-jaimmal vagy HDD-mel, akkor az gondolom mindig jelentkezne a gép lassulás formájában, de nem. Csak napokig szar majd napokig jó majd megint szar és így tovább. Ti tapasztaltatok ilyet?
8GB RAM-om van, DDR3 1333 MHz és egy 500GB HDD-, 5200rpm-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!