Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptop vásárlás előtt állok,...

Laptop vásárlás előtt állok, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Laptop vásárlása előtt állok. Igényeim főként Office,internetezés,filmek és ehhez hasonló kisebb dologban merül ki. Ár amit szánok rá 130k. Érdekelnek a nagyobb teljesítményű használt üzleti gépek is.

Jelenleg amit találtam és mint laikus tetszik:

ASUS X540LJ-XX061D laptop

Esetleg véleményeznétek vagy ajánlanátok ebben az árkategóriában olyat ami megéri ?

Köszönöm szépen előre is a válaszokat.

2016. okt. 4. 08:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Felesleges lenne ennyi pénzt elkölteni az általad megjelölt feladatokhoz. Én itt rendeltem: www.dr-pc.hu SSDvel kértem egy i5ös gépet és 69ből mindennel együtt elküldék. Kevés gépük kerül fel a webshopba és néhány óra alatt elkapkodják őket, de az áraikat nézve nem véletlen.
2016. okt. 4. 11:16
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a tippet és a választ.

Egyébként mit gondolsz a gépről ? megérheti megvenni ?

Kitudja,hogy a jövőben még mire használnám

2016. okt. 6. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!