Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Digitális Magyarország program...

Digitális Magyarország programban Nyíregyházán milyen típusu laptopot adnak illetve ez milyen konstrukcióban történik?

Figyelt kérdés
Üdvözletem Mindenkinek. Szeretném megkérdezni azoktól akik már kaptam notebookot, hogy megtudnák-e mondani milyen típusu eszközt kaptak. Fontos lenne az is, hogy milyen konstrukcióban történt, ingyen megkapták, vagy valamikor vissza kell adni, és az, hogy ha meghibásodik (ez ilyen eszközöknél nem ritka) a szervízt ki fizeti ?? Köszönöm szépen a segítséget.

2016. okt. 3. 07:59
 1/2 istvansebok válasza:

Szombatra vagyunk előjegyezve, engem is érdekelne milyen gép lesz.

A szerződést végigolvasva láthatod, hogy 2 év múlva válik a tieddé a készülék, addig üzemeltetned kell csak, a javítás garanciálisan történik elvileg.

Monitorozó program lesz rajta ami nézi milyen gyakran használod a készüléket.

A tört programok így szerintem felejtősek.

Engem a proci és a ram érdekelne, hogy mit bír el a gép.

Szerintem valami kis 32db-os mmc-s, 2GB ram, 1,4ghz procis kis netbook lesz csak.

2016. okt. 4. 13:18
 2/2 istvansebok válasza:

A feleségem elment ma érte.

Egy Hp 255 R4 típusu aránylag komolyabb notebook.

Windows 20 Home, Panda vírusírtó, meg egy pár segéd program.

Internetes játékokat szerintem viszi.

Csak eredeti dolgok lehetnek rajta, mert monitorozzák.

3 évig használhatod elvileg.

2016. okt. 4. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!