Hogyan tudom ezt megcsinálni? Nem értek hozzá.
Nem rég vettem laptopot használtam, de az előző tulajdonosának meg van a felhasználója, ő a rendszergazda, én csináltam magamnak egy sajátot, de szeretném ha az enyém lenne a rendszergazda a másikat meg kitörölni, hogyan csináljam?
Plusz, újra lett telepítve win10 van rajta, és állandóan kiírja hogy aktiváljam a windowst. ezzel mit kezdjek?
Az aktiválással később. Nem tudom megy-e az angol, de ezeket a beállításokat kellene megkeresni: [link]
Win 10-et nem nagyon használtam, csak egy telepítés erejéig. Van egy másik fél-magyar leírás; nincs lefordítva rendesen. Ott parncssorba kell gépelni, szintén rendszergazdai jogokkal. Az kicsit zavaros. Mármint a leírás, amúgy nem bonyolult. [link]
Az a parancsor futtatása rendszergazda módban. Ha fut, akkor beírod a pontos a felhasználó neveddel, idézőjel nélkül. Kis- nagybetűk egyezzenek az eredeti neveddel:
net user "NEVED" /active:yes és enter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!