Valóban működik facebook-on az a funkció, h ha letöltesz egy programot, akk látod, h ki nézte meg az adatlapod?
Figyelt kérdés
Nemrég hallottam róla, és azóta már nem merek senkiére se rákattintani, viszont letöltöttem én is kb 1 hete, de azóta se mutat semmit nekem. Persze az is lehet, h azóta senki nem nézte az adatlapom.
Szóval van aki letöltötte már és működik neki?
Egészen pontosan erről beszélek: [link]
2016. szept. 30. 20:15
1/1 anonim válasza:
Olvastad a véleményeket a kiegészítőről? Csak arról írnak hogy nem működik. A Facebook maga sem tárolja, főleg nem jelzi ki a látogatókat, akkor egy külső program honnan férne hozzá ilyen adatokhoz?
Viszont kattintásvadász dolgot megnyitva, önként telepítve a felhasználó által lehet a legjobban vírust terjeszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!