Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miféle vírus lehet ez? Bővebbe...

Miféle vírus lehet ez? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
A víruusirtóm nem érzékeli (Avira), de azt tudom hogy valami adware, spyware lehet. Kerestem AdwCleanerrel, SuperSpyware-el, mindkettő talált vírusokat. A Google chorome mappájában voltak, az érdekes az, hogy ahova mutat a kereső , azt a mappát konkrétan nem találom meg a fájlkezelőben. Letöröltem a Chrome-ot, és akkor nem talált vírusokat, viszont amikor újratelepítettem , megint talált. Kiirtom az AdwCleanerrel, de pár nap múlva újra talál a chrome mappában vírusokat, és így tovább. Van valami ötletetek?

2016. szept. 30. 10:44
 1/7 A kérdező kommentje:

[link]

Ez az, és konkrétan a C/Users/ AppData mappát nem látom egyszerűen.

2016. szept. 30. 10:49
 2/7 lali51 ***** válasza:
A fájlkezelőben -nézet, és a rejtett fájlok megjelenítése elött a négyzetbe tegyél pipát.
2016. szept. 30. 10:53
 3/7 Lajos54 ***** válasza:

Ez azért van, mert valójában nem a vírus kategóriába tartozik, hanem mint írod is, valami kém- vagy kéretlen program, ráadásul ügyesen rejtőzködik.

Amikor eltávolítod a Chrome-ot, a bejegyzései megmaradnak egy mappában (a neve valószínűleg Chrome, vagy hasonló), ami nem kerül eltávolításra, azt manuálisan tudod törölni. Lehet, hogy abban van valami. Persze bárhol máshol is lehet. Újra telepítés után megint előkerül a kis gonosz. És csak akkor "éled", ha fut a Chrome.

Érdemes lenne megpróbálni valamelyik Registry tisztítót is a Chrome eltávolítása után (van több is, RegCleaner, vagy a CCleaner megfelelő része).

Ha még mindig jelentkezik, akkor még a Malwarebytes-t is kipróbálhatod, akár csökkentett módban futtatva.

2016. szept. 30. 10:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha neked ez ügyes, akkor soha ne legyen dolgod a KuaiZippel. Az a kis szemét megizzasztott rendesen. volt 2 dll fájl, amit nem tudtam törölni, mert folyamatosan, a gép bekapcsolásától kezdve használta őket nem más, mint maga az explorer.exe. Csökkentett módban is. És amint hagytam neki lehetőséget, visszapakolt minden fájlt. Nagyon masszív dög.
2016. szept. 30. 12:53
 5/7 A kérdező kommentje:

Megpróbáltam a Reg cleanerrel, nem működött, nem oldotta meg a problémát.

Esetleg egyéb ötletek?

2016. okt. 16. 13:07
 6/7 anonim ***** válasza:
ccleaner, antimalware, avast
2016. okt. 16. 13:43
 7/7 lali51 ***** válasza:
Spyhunter4-el keresd.
2016. okt. 16. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!