Hogyan kell újratelepíteni a laptopot?
Újra szeretném telepíteni a laptopomat de nem tudom hogy kezdjek neki. És a további programok telepítésére vagy amit magától rak fel ahhoz kell internet kapcsolat,
Valaki aki ért hozzá leírná a lépéseket?
Win 7-et akarok rárakni
Előre is köszi a válaszokat
1. lépés: áthívod a gimis fiút a szomszédból
2. amíg a gépnél ül, adsz neki málnaszörpöt
3. könnyes búcsú
1. Lementesz mindent ami kellhet még a laptopról.
2. Ha nincs másik géped, akkor egy pendrive-ra lemented a laptop hálózati kártyájához tartozó drivert a gyártó honlapjáról, hogy legyen interneted a friss rendszeren.
3. Szerzel egy Windows 7 telepítő DVD-t vagy letöltöd valahonnan és csinálsz egy bootolható pendriveot.
4. Amikor indul a gép megnyitod a Boot Menu-t. (ha nem tudod melyik gomb hozza elő, ráguglizol)
5. Kiválasztod azt az eszközt amin a Windows 7 telepítő van.
6. Elvégzed a telepítést.
7. Feltelepíted az előzőleg lementett hálózati kártya drivert - > van interneted.
8. Minden más drivert megszerzel a netről.
9. Visszajössz a gyakorikerdesek.hu-ra és nyomsz nekem egy zöld kezet mert fogtam és leírtam lépésről lépésre azt, amit már előttem 10000000x leírtak az interneten.
Sajnálom de nem fogsz kapni.
1) többször megfordult már a kérdés itt, használd a keresőt.
2) google-ben is találhatsz választ a kérdésedre sokkal jobban leírva, illusztrálva, sőt videós tutoriált is.
3) piszok hosszú lenne mindent lépésről lépésre leírni (feleslegesen) és senki sem veszi erre a fáradtságot azért mert lusta vagy használni a keresőt. alapvetően egyszerű, de vannak buktatói amire egyesével ki kellene térni, hogy "mi van ha...."
#5 Nos ez az.. Aztán jön majd hogy, oké, de mi az a rendszer számára fenntartott partíció? és az kell? és ha nem volt particiónálva elég formázni? és a..? és a...?
:)
De akkor én is jó fej leszek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!