Power Point 2010-be zeneillesztés?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy kell betenni zenét úgy, hogy végigmenjen több dián át, csak az nem világos, hogy tudnám azt megoldani, hogy például a második diától a hetedikig egy adott zene szóljon, majd a nyolcadiktól a tizenötödikig például már egy másik. Ha simán a nyolcadikra beteszek egy másik zenét, akkor onnantól mindkettő szól, és ezt nem szeretném. Próbáltam azt is, hogy lerövidítem az első zenét, de akkor leáll valamikor, mikor lejár az idő, és csend van addig. Meg rosszul is hangzik, hogy hirtelen vége szakad. Mit csináljak másképp?2016. szept. 27. 12:09
1/2 coopper válasza:
Szia.
Az office honlap a következőket ajánlja: [link]
"
Ha a diavetítése hosszabb, mint egy zeneszám időtartama, felvehet több zeneszámot is. Ha azonban nehézségeket okoz a zene szinkronizálása a diavetítéssel, használhatja egy külső gyártó hangszerkesztő eszközét (Audacity®) a zeneszámok összefűzéséhez, hogy a lejátszás a teljes diavetítés során folyamatos legyen.
"
Tehát pl. egy wave editorral összevágod magadnak a számokat (pl.Nero Wave editor), de a fent ajánlott Audacity is megfelel erre a célra. A wave editorban pl lehetőség van arra, hogy a zenek végét/elejét lehalkitsd (Fade in/ Fade Out).
Adott diától történő hang lejátszása az Office honlap szerint: [link]
Sok sikert.
üdv.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! :)
2016. okt. 2. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!