Szeretnék egy gamer számítógépet építeni, miket tudtok hozzá ajánlani? (több lent)
Figyelt kérdés
Egy 200.000-400-000 forint közötti összeget szánnék gamer gép készítésére. Milyen "alkatrészeket" ajánlotok hozzá? Alaplapon át videókártyáig mindenhez kérnék valamilyen ajánlatot mert nem vagyok benne biztos miket vegyek hozzá.2016. szept. 26. 15:18
1/7 anonim válasza:
Monitor(ok) felbontása (száma)?
2/7 DariusMorbi válasza:
Én ezt rakom össze a közeljövőben 250-ből:
VGA: MSI GTX 1060 6gb|OC
CPU: IntelCore i5-6500(gyári hűtővel szval nézd hozzá a "BOX" címszót)
MRB: MSI B150M MORTAR
PSU: XFX 450W Pro
RAM: 2x4gb DDR4 Kingston Hyper X Fury(2133MHz)
SSD: Kingston Hyper X Fury 120gb
HDD: Seagate Barracuda 1TB|7200rpm|64mb
Ház: Zalman Z11 Plus
Bill: Redragon Karura
Egér: Redragon Nemeanlion
3/7 A kérdező kommentje:
Egér mondjuk nem olyan fontos hogy gamer legyen :P Memóriának minimum 2 TB-ot akarok, képernyőnek pedig valószínűleg egy LG 24MB56HQ-B-t fogok venni. (omg ezek az LG-s nevek :P)
2016. szept. 26. 22:47
4/7 DariusMorbi válasza:
Hát figyelj. Akkor hdd ugyanaz csak a 2TB-s verzió. Esetleg gtx 1070 és ahhoz egy i7-6700k. Mondjuk ilyen procihoz nem adnak hűtést mert a gyári általában csak a sima, nem k-s szériákra van tervezve. Egy 25-30-ból egy Be quiet Dark Pro 3-at veszel rá hűtésnek. Meg akkor a bill-t meg az egeret kiveszed a pakkból, annak az árát beletolod a hdd-be. Esetleg még lapot cserélj ha atx-et akarsz MSI B150 M3-ra. A videókártya, a proci meg aza alaplap kb. 290-300k-t tesz ki. A maradékból szerintem meg lehet oldani egy jó monitort meg egyebet. Spórloj egyelőre azzal hogy elég 8gb ram. Az alaplaphoz ddr4 van úgy figyeld. 4 memória slot van a lapban szóval veszel most 2db 4gb-set és később beleraksz még egy ilyen kiszerelést. Táp Corsair Vengeance 400 vagy XFX TS 450 esetleg XFX Pro 450. Szólj ha valami kimaradt majd megírom.
5/7 DariusMorbi válasza:
Házból nézel egy olcsóbbat. Zalman Z3 Plus már egész jó hűtésű.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen a Zalman Z3-at ismerem egyik ismerősömnek is olyan van. Mondjuk valószínüleg olyan felszerelést fogok venni mint amit te írtál először csak nagyobb memóval és gamer bill meg egér nélkül. Egyenlőre ez a konfig nekem be fog jönni, a RAM-ot meg a videókártyát pedig később is le tudom cserélni jobbra. Köszönöm a válaszokat! :)
2016. szept. 27. 21:59
7/7 DariusMorbi válasza:
Örülök hogy segíthettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!