Mit lehet ilyenkor csinálni?
Az a történet, hogy éppen kapcsoltam be a gépet, közbe éppen egy dvd-t kerestem a gép felett lévő polcon...
Aztán a dvd-k mellet volt a polcon egy üveg (Ez egy olyan üveg ami tényleg üveg, nem olyan műanyag palack). Szóval az szépen bele esett a gépbe, miközben tölt be windows...(Hozzáteszem egy fekvő gépházról van szó) akkor meg is állt a betöltés... Na mondom de egy béna vagyok! Újraindítottam, utána mielőtt bejönne az alaplap típusa, ott van a bal felső sarokban az a villogó fehér csík, ami ammúgy az alaplap kép után jönne be. Aztán utána jött csak be az alaplap képe, de kb 1 percig még ott volt(Ammugy meg kb 3 mp-ig van ott) és csak utána írja ki, hogy nem talál bootolható adattárolót. Ugyhogy valószínű, hogy a winchwester romlott el. Aztán egy kerestem egy dvd-t, amin még egy régi linux volt, azt tuttam bootolni, majd futtatni "try xubuntu"-ra kattintva. Na de akkor rossz winchesterrel miért nem képes egyből betölteni az alaplap típusát, ha tudom használni linuxal???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!