Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek miért nem csinálna...

Szerintetek miért nem csinálnak MMORPG (és hansonló) játékokhoz magyar szervert?

Figyelt kérdés

Mint régen a Metin2 vagy a Gates of andaron (4story).

Régen játszottam ezekkel, és nekem tetszett, hogy szinte minden, és mindenki magyar volt rajta. Aztán persze meguntam őket. A Gates of andaron nem is igazán jött be, mert úgy éreztem túlzottan kényszerít a befizetésre. Aztán kezdtem kipróbálni az új játékokat. Cabal, Aion, Tera stb. Ugyan értek nagyjából angolul, de mindenhol zavart, hogy nem magyarokkal játszom. Milyen jó volt Metinbe a csoportos szörny gyepálás. Szinte mindig találtam embereket ott, ahol ép fejlődni akartam. Jókat dumáltunk harc közben, vagy akár pecázás közben idegenekkel. Ehhez képest mondjuk a Tera-ba (amelyik szerón játszottam) egy aktiv magyar klánt találtam, ahol voltak kb 60-an (nem emlékszem már pontosan.) Jó, lehetett szervezni közösen néha ezt, azt, de ez nem ugyan az.

Most nem tudom pontosan hány magyar játszik a Tera-val, de ha kicsibe 800-an játszanak az amcsi, és eus szerveren összesen, az már egy szép csapat lenne csak össze kellene szedni őket egy magyar szerverre, és máris jobb lenne, és szerintem így a magyar játékosok száma is nőne.

A Tera csak egy példa volt, de szerintem bármelyik más népszerű játékot kiemelhettem volna.

2016. szept. 25. 18:09
 1/5 anonim válasza:
A gates of andaron, metin2, imádtam mind2-t. Igaz gatesba annyira nem voltam profi de metint még néha a mai napig is játszom, de nagyon ritkán.. Goaba, privátszerverek vannak, csak mind külföldi, metinben is szinte jó szerver csak külföldi van. Magyar szeróból meg van annyi mint az állat csak mind tömeg szerver, mint a minecraftban a skypvp és a survival telekkel fateleppel meg hasonlók... Magyar metin2 szerverek többsége: PvP, aztán farmold ki a cuccokat.. Ennyiből állnak... Semmi izgalom... Hol vannak azok a szerverek amik régen voltak? Ascaron2,Avarion2,Azoris2... Sajna a metin mára már elvesztette a varázsát, pedig az előbb említett 3 szerver NAGYON jó volt.. Emlékszem amikor 2 barátom nyáron eljöttek hozzám, és hoztak magukkal laptopot és egész éjjel az avariont nyomtuk.. nagyon jó volt! együtt farmoltunk, fejlődtünk, hülyéskedtünk.. Kár hogy ennek már vége :(
2016. szept. 25. 20:16
 2/5 anonim ***** válasza:

A Metin2 és a TERA nem ugyanabban a ligában játszanak, nagyon nem. Ezerszer több munka lenne egy komoly játék magyarításával. Azért nincs magyar szerver sehol, amiért nincs már magyar játékszinkron, vagy akár felirat sem. Nem éri meg, nincs elég fizetőképes kereslet (és itt a hangsúly a fizetőképesen van).

Én a magam részéről fizetnék azért, hogy ne kelljen magyarokkal együtt játszanom.

2016. szept. 25. 22:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Ahogy észrevettem az írásodból, szerintem neked nem az a fő problémád, hogy nincs magyar szerver, hanem hogy az eredeti (jelen esetekben angol) szervereken nincsenek magyar játékosok. Ide nem szerver kell, hanem jó marketing és reklámozás. Ma már alig vannak olyan magyarok (fiatalabb korosztályra gondolva főleg), aki lemondana egy játékról csak azért mert angol nyelvezetű, így én nem látom szükségesnek egy játékban sem magyar szerver indítását.
2016. szept. 25. 22:31
 4/5 A kérdező kommentje:
#3 Nem épp. Van elég magyar játékos. Csak 10 majdnem pont ugyan olyan angol szerveren szét szórva.
2016. szept. 27. 08:39
 5/5 anonim ***** válasza:
46%

Pont amiert nem csinalnak roman, horvat, sved, ukran meg hasonlo szerokat: anyagilag nem eri meg.

A Metin meg hosonlo kaliberu jatekokat 2 nap alatt ossze lehet csapni, mig a Tera tobb evet is felvesz. Na most teljesen folosleges egy kulonallo magyar szerver ha nincs leforditva magyarra a jatek es a benne levo videok is! Ez mind penzbe kerul, viszont nem fog annyi FIZETOKEPES magyar jatszani hogy ezt hosszutavon fedezze.

2016. szept. 29. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!