Szerintetek miért nem csinálnak MMORPG (és hansonló) játékokhoz magyar szervert?
Mint régen a Metin2 vagy a Gates of andaron (4story).
Régen játszottam ezekkel, és nekem tetszett, hogy szinte minden, és mindenki magyar volt rajta. Aztán persze meguntam őket. A Gates of andaron nem is igazán jött be, mert úgy éreztem túlzottan kényszerít a befizetésre. Aztán kezdtem kipróbálni az új játékokat. Cabal, Aion, Tera stb. Ugyan értek nagyjából angolul, de mindenhol zavart, hogy nem magyarokkal játszom. Milyen jó volt Metinbe a csoportos szörny gyepálás. Szinte mindig találtam embereket ott, ahol ép fejlődni akartam. Jókat dumáltunk harc közben, vagy akár pecázás közben idegenekkel. Ehhez képest mondjuk a Tera-ba (amelyik szerón játszottam) egy aktiv magyar klánt találtam, ahol voltak kb 60-an (nem emlékszem már pontosan.) Jó, lehetett szervezni közösen néha ezt, azt, de ez nem ugyan az.
Most nem tudom pontosan hány magyar játszik a Tera-val, de ha kicsibe 800-an játszanak az amcsi, és eus szerveren összesen, az már egy szép csapat lenne csak össze kellene szedni őket egy magyar szerverre, és máris jobb lenne, és szerintem így a magyar játékosok száma is nőne.
A Tera csak egy példa volt, de szerintem bármelyik más népszerű játékot kiemelhettem volna.
A Metin2 és a TERA nem ugyanabban a ligában játszanak, nagyon nem. Ezerszer több munka lenne egy komoly játék magyarításával. Azért nincs magyar szerver sehol, amiért nincs már magyar játékszinkron, vagy akár felirat sem. Nem éri meg, nincs elég fizetőképes kereslet (és itt a hangsúly a fizetőképesen van).
Én a magam részéről fizetnék azért, hogy ne kelljen magyarokkal együtt játszanom.
Pont amiert nem csinalnak roman, horvat, sved, ukran meg hasonlo szerokat: anyagilag nem eri meg.
A Metin meg hosonlo kaliberu jatekokat 2 nap alatt ossze lehet csapni, mig a Tera tobb evet is felvesz. Na most teljesen folosleges egy kulonallo magyar szerver ha nincs leforditva magyarra a jatek es a benne levo videok is! Ez mind penzbe kerul, viszont nem fog annyi FIZETOKEPES magyar jatszani hogy ezt hosszutavon fedezze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!