Feerken kérdése:
Van egy MSI GeForce GTX 960 4GB GDR5 Videó kártyám, és Be van installálva világít meg minden de amikor el indítom a CS:GO-t 300 fps helyet csak 60-tól 80-ig! Processor AMD FX 6300 SIX CORE 3.5GHz, mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
msi, video kártya,stb2016. szept. 22. 14:18
1/10 anonim válasza:
Milyen és hány Hz-es monitor? V-sync ki van kapcsolva?
3/10 sutikecske válasza:
Milyen monitorod van és be van-e kapcsolva v-sync vagy megy-e alatta egy csomó felesleges program?
4/10 A kérdező kommentje:
öhh 27 inch samsung curve monitor HDMI-ről van rá kapcsolva nem tudom mi aza sync
2016. szept. 22. 16:03
5/10 anonim válasza:
A vertikális jelet szinkronizálja a monitorral. Így az FPS nem lesz több mint a monitor képfrissítése. Ki lehet kapcsolni a játék beállításainál és az Nvidia kezelő paneljén.
6/10 A kérdező kommentje:
de mégis hol ? nem tudnád pontosabban leírni ?
2016. szept. 22. 21:06
7/10 anonim válasza:
Mond mar el miert kell 300 fps? 24 tol folyekony kep van 60 meg tobb mint eleg
8/10 A kérdező kommentje:
jó de nekem akkor is kell a több FPS mert nem csak CS:GO-t játszok
2016. szept. 22. 21:58
9/10 anonim válasza:
Mit? Gta v kell ultran 4k ba 500 fpssel?
10/10 A kérdező kommentje:
Ember azért vettem új videó kártyát hogy több FPS-m legyen , nem azt kérdeztem hogy mire jó több FPS csgohoz pld sokk fps kell
2016. szept. 22. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!