Ráborult az acetonos körömlakklemosó a laptop billentyűjére, és most nem működik egyetlen billentyű sem rajta. Mit tegyek?
Ha mázlid van, akkor vársz vele és működni fog. Ha nincs mázlid, akkor eléri és megmarja a nyákot, esetleg zárlatot okoz.
Nálunk a sör ment bele, de az vezeti az áramot... 30 ezerért cserélték a billentyűzethez tartozó elektronikát.
A sörrel szemben az acetonnak az a külön "haszna", hogy kiválóan oldja a műanyagok jó részét, meg még sokmindent. Nagy az esélyed, hogy drága lakklemosás volt, és jöhet a szerviz, a csere. Nem éppen olcsó...
De azért a 30 ezer egy kicsit soknak tűnik! Nem írsz típust, így csak arányításnak: [link]
Persze ehhez még hozzájöhet a szerviz óradíj. Bár a legtöbb laptopnál nem kimondottan nehéz akár házilag kicserélni.
Viszont, ha olyan helyre is belefolyt az aceton, hogy mást is hazavágott, akkor bukta, marad a szerviz, de én a helyedben először árajánlatot kérnék.
Laptophoz
jó ha van , olyan hely a laptopon ezt meg kell nézni, lehet tenni rendes
másik tipusú billentyűzetet is
amelyik a számitogép tipusnál van
tehát azon is tudsz irni, asztali számitogép , desktop
ról a billentyűzet , és talált a laptophoz
nekem is volt ilyen esetem , oda tettem ahhoz a laptophoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!