Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudom kikapcsolni a...

Miért nem tudom kikapcsolni a gépem?

Figyelt kérdés
Pár hete vettem a laptopom, és rárakták a win10-t és mivel egyetemista vagyok megkapom ingyen a win10-t így csak a kulcsot kellett neki megadni. Eddig minden jó volt. Aztán ismerősöm rárakta a linux(debian) op rendszert mellé és azóta ha win10-ről akarom kikapcsolni kiírja hogy kijelentkezés és vissza lép ugyan úgy a win10be... ha újraindítom átlépek a linuxba és ott kapcsolom ki úgy jó. Emellett a win10 mindig frissíteni akarja magát és ha frissítem újraindításkor akkor elkezdni a frissítést utána képernyő elmosódik valahogy elindul és kiírja hogy a frissítés sikertelen. Visszaállítás az előző állapotba(valami ilyesmit). Mitől? hogy tudnám megcsinálni vagy forduljak szervizhez?

2016. szept. 21. 11:16
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Akinek ilyen barátai vannak, nincs szüksége ellenségre.
2016. szept. 21. 11:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Hogy telepítette az illető a Debian-t? Valszel valamit elrontott. Külön particióra tette és indításkor a GRUB menüből választod a win10-et, vagy valami hackelt megoldással oldotta meg?
2016. szept. 21. 11:31
 3/4 A kérdező kommentje:
igen GRUB menüből választom ki
2016. szept. 21. 14:30
 4/4 Tom Benko ***** válasza:
EFI vagy Legacy? De amúgy úgy tűnik, hogy a probléma a win10 újmódi leállásával van, azaz nem áll le, csak felfüggeszti magát. Az ajánlás szerint restarttal állítsd le: [link]
2016. szept. 22. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!