Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha veszek egy Hp laser nyomtat...

Ha veszek egy Hp laser nyomtatót és abba utángyártott patront teszek akkor elfogadja vagy ki fogja írni, hogy nem eredeti?

Figyelt kérdés
Mert azt hallottam, hogy csak a tintasugarasnál számít, hogy eredeti legyen a laser nem veszi észre ha nem.
2016. szept. 21. 11:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Lézernél nem érdekes, nyugodtan vehetsz bele utángyártottat, olcsóbb. Sőt, meg is lehet tölteni egy tonerkazettát 2-3 alkalommal.
2016. szept. 21. 11:32
 2/3 Lajos54 ***** válasza:

Az "okosabbak" néha észreveszik, legalábbis amelyikkel nekem volt dolgom. Azt írta ki, hogy "kompatibilis toner telepítve". De utána minden további nélkül működött. Egy másik, szintén HP (1020-as) szó nélkül használja az utángyártottat.

Egyetlen dologra kell (vagy legalábbis érdemes) odafigyelni: csak megbízható gyártótól származó tonert érdemes beszerezni, még ha egy picit drágább is, mert találkoztam már olyan noname tonerrel, ami működött ugyan, de fülsértően nyikorgott. Még szerencse, hogy irodában használták, viszonylag sokat, és hamar kifogyott.

2016. szept. 21. 11:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Soha nem lehet tudni előre...

[link]

2016. szept. 21. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!