Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha egy laptopnak csak az...

Ha egy laptopnak csak az oldalán van szellőzője, akkor lehet vele ágyban gépezni?

Figyelt kérdés
2016. szept. 21. 07:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet, csak nem ajánlott.
2016. szept. 21. 07:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Bármelyikkel lehet, csak ne fojtsd le. :-)
2016. szept. 21. 11:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Fura, hogy valaki laptopnak hívja a barátnőjét... Meg ezt a "gépezés" szlenget se hallottam még. A szellőzőre még tippem sincs viszont.
2016. szept. 21. 11:04
 4/8 Lajos54 ***** válasza:

Ipor Sircer, a szellőző elnevezést még én sem hallottam :)

És ráadásul az oldalán van?? :)

Egyébként az ágyban gépezésre érdemes odafigyelni, mert hamar túlmelegedhet a gép, a pihe-puha takaró miatt. Valahol az interneten láttam olyan képet, amin egy összevissza olvadt laptop, félig leégett ágy látható. a tulaj állítólag megúszta kisebb füstmérgezéssel. Ezután biztosan jobban ügyel, hogy ne aludjon el az ágyban, ha az ölében van a laptop...

Úgy hirtelen találtam egy korábbi cikket, ami ugyan angolul van, de az ebben szereplő 56 éves féri már sajnos nem úszta meg ilyen könnyen: [link]

2016. szept. 21. 11:50
 5/8 A kérdező kommentje:
A szellőző, az a ventillátor vagy micsoda, ami fújja kifelé a levegőt. Mert sok laptopnak nem az oldalán van hanem az alján, így azt hittem, hogy csak azok tudnak "megfulladni". Elnézést az értelmetlen kifejezésekért :D
2016. szept. 21. 14:02
 6/8 anonim ***** válasza:

"Mert sok laptopnak nem az oldalán van hanem az alján"

általában mindenkinek alul van... :-D

Notebook oldalt és hátúl fujja a meleg levegőt, alul szívni szokta :-D

2016. szept. 21. 14:06
 7/8 Lajos54 ***** válasza:

Na azért volt ám az értetlenkedésben egy kis pajzán gondolat is, Ipor Sircer-től kezdődően. Mert mindent félre lehet érteni "teljesen véletlenül". Ezt mondjuk az ágy váltotta ki.

De azért van itt, aki sokkal komolyabb, és tényleg, mint előttem is olvasható, ahhoz, hogy (akár oldalt :) ki tudja fújni a felmelegedett levegőt, valahol be is kell szívnia a hidegebbet. És ezt IS meggátolhatja egy takaró.

2016. szept. 21. 14:59
 8/8 A kérdező kommentje:
De megnéztem és nem találok semmit, ami az alján szívná be a levegőt. :D
2016. szept. 21. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!