Xboxot vennék férjemnek karácsonyra, de nem értek hozzá. Milyet vegyek?
Figyelt kérdés
Kinéztem egy 45e ftos xbox 360-at,500gbos,két kontrollerrel,17játékkal. Megéri ez igy? Drágábbra nincs pénzem,de ebben az árkategóriában ez a gép helyt áll?2016. szept. 19. 17:56
1/4 anonim válasza:
xBox 360 régi... xBox One kéne, de az meg nincs ebbe az árkategóriába.
Amit kinéztél arra azt mondom, határ eset, attól függ milyen játékok.
Mert ha eperke meg micky egeres játékok akkor :-D
2/4 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ.
Ha a férjed szeret pc-n játszani az nem feltétlenül jelenti hogy egy kontrollerrel a kezében ugyanazt az élményt kapja.(pl én nem tudom megszokni)
Amennyiben az Xbox mellett döntesz két dologra is figyelned kell az egyik az rgh és a másik a dual boot. bővebben: [link]
3/4 anonim válasza:
Hát, tudod, hogy szeretne egy Xbox-ot akkor vedd meg neki, még ez kb meg is éri. Xbox One-t nem tudsz ennyiért venni.
Az is jó ötlet, ha vesztek hozzá egy Kinect-et, akkor tudtok közösen játszani, stb.. Nézz utána, hogyan működik.
4/4 anonim válasza:
a kinect az mozgás érzékelős . Nem hiszem hogy mindenki ugra bugrálni akar egy játék miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!