Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Rise of The Tomb Raider Frame...

Rise of The Tomb Raider Frame Drop Fix?

Figyelt kérdés

Tiszteletem!

Az lenne a problémám hogy elkezdtem játszani a most beszerelt GTX 650 TI BOOST kártyámmal a fentebb említett játékon, és alacsony - közebes - magas grafikán egész szépen fut, közel 60 FPS-el. Az elején nincs is ezzel gond. Viszont ahogy megyek előre a sztoriban. Az átvezetők beakadnak. Frame droppok vannak. Van hogy vagy fél percig áll a kép. De néha játék közben Quick Time Event-eknél is. De később viszont maga a játék közben is folyamatosan droppol ami elég idegesítő. Úgy mint neki: https://www.youtube.com/watch?v=XfOEuzl_fYI

Egy Intel Core 2 Quad Q6600 2.40 Ghz-es procival és 4GB/DDR2/800Mhz-es RAM-al játszom.

Nem tudjátok hogy ez mitől lehet? Vagy hogy mi orvosolná? Valaki azt mondja hogy megtelik a VRAM-om de érdekes egy 1GB-os kártyával meg tökéletesen fut. Vannak róla videók. Szóval kérlek ne gyertek azzal hogy "Nem kenyérpirítón kéne játszani." Feltettem a magyarítást de letöröltem gondoltam hátha az a baja. De így is. Újra kéne telepítenem?

Ja, és a kártyának valamiért csak az egyik ventillátora pörög pedig fent van a Driver és mindkét Molex csatlakozó be van dugva de a hőmérsékletével nincs baj. Max 60 fokra megy fel. Nem tudom számít-e.

Segítsetek kérlek! Előre is köszönöm!

2016. szept. 19. 16:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Hát lehet hogy nem támogatja a játék valamelyik hardwert.

(pl a cpu-t nem tudom)

Próbáld meg újratelepíteni ha úgy sem jó akkor játsz 720p-ban low-on

Többet sajna nem tudok bocsi

2016. szept. 21. 18:12
 2/14 anonim ***** válasza:
Kevés a memóriád, kevés hozzá a processzorod és a VGA is az alsó határt súrolja.
2016. szept. 21. 18:44
 3/14 A kérdező kommentje:
Hát, újratelepíteni próbáltam. Lehet hogy kevés hozzá ez meg az de mégis tökéletesen fut(na) ha... De igen... valószínű hogy a RAM lesz akkor. Mellesleg 720p-ben tolom.
2016. szept. 21. 23:32
 4/14 anonim ***** válasza:
Ezért az alsó határ a VGA-d. Memóriából meg a minimum követelménye a 6GB.
2016. szept. 22. 02:28
 5/14 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat! Új alaplapra nem ruháznék be, tehát 8GB DDR2 800Mhz elég lenne neki?
2016. szept. 22. 10:28
 6/14 anonim ***** válasza:
Az elég sokat javítana ezeken a kihagyásokon.
2016. szept. 22. 13:15
 7/14 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen!
2016. szept. 22. 14:04
 8/14 inti válasza:

Ha van megoldás a problémára, akkor nekem is jól jönne.Pedig mindenből megvan az ajánlott.

Nevetséges ez a játék!

2017. jan. 24. 18:10
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan ezt csinálja ddr3 as 8gb rammal. I7 es procival. Meg 4gb R9 290 es vga val max grafikán 70 fps es mégia röcög meg van mikor 20 másodpercekre be akad a szalag 😂😂😂
2017. ápr. 24. 08:02
 10/14 A kérdező kommentje:
Helló! Én azóda vettem 8 GB DDR3-as RAM-ot, de utánna meg a proci bizonyult gyengének. A te esetedben nem tudom mi lehet a hiba. Lehet talán töredezett HDD.
2017. ápr. 24. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!