Rise of The Tomb Raider Frame Drop Fix?
Tiszteletem!
Az lenne a problémám hogy elkezdtem játszani a most beszerelt GTX 650 TI BOOST kártyámmal a fentebb említett játékon, és alacsony - közebes - magas grafikán egész szépen fut, közel 60 FPS-el. Az elején nincs is ezzel gond. Viszont ahogy megyek előre a sztoriban. Az átvezetők beakadnak. Frame droppok vannak. Van hogy vagy fél percig áll a kép. De néha játék közben Quick Time Event-eknél is. De később viszont maga a játék közben is folyamatosan droppol ami elég idegesítő. Úgy mint neki: https://www.youtube.com/watch?v=XfOEuzl_fYI
Egy Intel Core 2 Quad Q6600 2.40 Ghz-es procival és 4GB/DDR2/800Mhz-es RAM-al játszom.
Nem tudjátok hogy ez mitől lehet? Vagy hogy mi orvosolná? Valaki azt mondja hogy megtelik a VRAM-om de érdekes egy 1GB-os kártyával meg tökéletesen fut. Vannak róla videók. Szóval kérlek ne gyertek azzal hogy "Nem kenyérpirítón kéne játszani." Feltettem a magyarítást de letöröltem gondoltam hátha az a baja. De így is. Újra kéne telepítenem?
Ja, és a kártyának valamiért csak az egyik ventillátora pörög pedig fent van a Driver és mindkét Molex csatlakozó be van dugva de a hőmérsékletével nincs baj. Max 60 fokra megy fel. Nem tudom számít-e.
Segítsetek kérlek! Előre is köszönöm!
Hát lehet hogy nem támogatja a játék valamelyik hardwert.
(pl a cpu-t nem tudom)
Próbáld meg újratelepíteni ha úgy sem jó akkor játsz 720p-ban low-on
Többet sajna nem tudok bocsi
Ha van megoldás a problémára, akkor nekem is jól jönne.Pedig mindenből megvan az ajánlott.
Nevetséges ez a játék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!