Igaz, hogy a Windows 10 nem engedi telepíteni a netről letöltött programokat?
Itt olvastam:
Igaz, ez már tavalyi hír, de nem tudom, változott-e azóta.
Fontolóra vettem, hogy új laptopot veszek, mert a régi öregecske már. (Azon Win 7 van) Bizonytalan vagyok, hogy érdemes-e Win 10-eset venni. Szeretek az Illustratorral és a Photoshoppal alkotni, rajzolni. A magas áruk miatt nem tudom megvenni, ezért ezek már le vannak töltve a netről (2011 óta). Tartok attól, hogy a Win 10 nem fogja engedni telepíteni
Nem igaz, és nem is erről szólt a tiltás. Sem a torrentnek, sem a letöltött-tört programoknak nincs köze az egészhez.
A linkelt cikk eleve nem kijelentést tartalmaz, hanem feltételezést, és azt sem helyesen.
Lehet telepíteni, lehet torrentezni...
DE! Bármikor törölheti, Vagy a Defender, vagy Update -el.
Arról szól, hogy ha megkéri MS -t egy zsíros átutalás keretében, akkor Win Update -el kötelező frissítésként berak egy WGA -hoz hasonlót, csak pl. Adobe szoftverére.
Azt ha nem legális útból származik, akár törölheti is.
(ez inkább jogi kiskapú lett a számukra amit a Win 10 -el bevezettek, persze kérdés, hogy ha igen, mikor fogják alkalmazni)
Megint osztod az észt, pedig láthatóan lövésed sincs a témáról. Az MS jogilag nem törölhet az ég adta világon semmit(ismétlem, semmit) a gépedről, teljesen mindegy, hogy milyen forrásból származik.
Sőt, ha a win nem eredeti akkor is a legrosszabb ami történhet hogy pár óránként kiírja, hogy most márpedig ő újraindul, meg hogy a sarokban ott lesz a felirat hogy ójaj, nem vagyok eredeti - bizony, erre is törvény kötelezi őket. És még a tek sem fog beletérdelni a gerincedbe.
A digitális tartalmakat még mindig nem védik megfelelően a törvények, és a közeljövőben ez nem is fog változni, igen, időről időre mutatnak valakit akit bilincsben vezetnek el - na de arról már nem számol be senki, hogy az a valaki konkrétan mit torrentezett, és mekkora mennyiségben, biztos lehet benne mindenki hogy nem a koca játékost fogják falhoz állítani, az energiát sem éri meg rájuk pazarolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!