Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Le lehet menteni a memória...

Tompapaha kérdése:

Le lehet menteni a memória kártyámról még az adatokat?

Figyelt kérdés
Van egy microSD kártyám, amit egyszer csak nem látott a telefon. Ha bedugom a laptopba, akkor a laptop látja, ki is írja mennyi hely van még rajta, nagy nehezen meg is tudom nyitni és látom is a mappákat ami rajta van, de lementeni nem tudok semmit, mert ha a mappákat megnyitom nem mutat tartalmat. Van valami módszer, hogy le tudja menteni a képeket és a fájlokat?
2016. szept. 19. 09:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Valszeg sérült a filerendszer.

Én először is csinálnék egy full image mentést róla (pl CloneZilla-val vagy Ghost-tal), hogy később vissza lehessen állítani, aztán ráeresztenék egy chkdsk-t, ami rendbe rakhatja az adatokat. Ha az nem segít, akkor GetDataBack for FAT/NTFS attól függően, hogy mire volt formázva a kártya.

2016. szept. 19. 10:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Én a kép fájlon dolgoznék, virtuális rendszeren...
2016. szept. 19. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!