Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért lassabb a gépem + rammal?

Pappirusz kérdése:

Miért lassabb a gépem + rammal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szakértő segítségre lenne szükségem.

Nem tudom hogy mi az oka annak hogy +2 GB rammal(DDR2, 2 volt,most 4 van,tudom hogy ez mind nagyon kevés, ez nem egy csúcs gép)lassab a gépem mint előtte volt, legalábbis letöltés terén.Annyira, hogy ugyanazt az 50 MB-os játék launchert azelőtt 10 MÁSODPERC alatt szedte le,most pedig 20 PERC alatt.Egyébként a rendszert,az oldalakat ugyanúgy betölti de nem gyorsabban.4 foglalat van benne,Úgy tudom hogy 4 GB fér bele,most 4 db 1 GB-os van benne,800 Mhz-esek.A channel A-ban van a két régi,(ott is volt)a channel B-ben van a két új.

Leírom a rendszert,ha ez fontos a válasz szempontjából.:

Win 7 professional service pack 1, 64 bites

HP compaq dc 7700p convertible minitower

Intel Core 2 Duo CPU E7400 2.80Ghz, 2791Mhz, 2mag, 2 logikai processzor

merevlemez 233GB

ATI Radeon HD 4800 series

Remélem ennyi információ elég,

Köszönöm előre is(az iróniát bírom,csak ne túl sokat :D)

2016. szept. 17. 14:20
 1/1 anonim ***** válasza:

Milyen órajellel megy most és milyennel ment előtte?

Tudja vajon duálban kezelni most?

2016. szept. 17. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!