Mit befolyásol a merevlemez fordulatszáma?
Figyelt kérdés
ha 5400 RPM vagy 7200, az sokat számít?2016. szept. 15. 21:30
2/10 A kérdező kommentje:
mármint ez mit csinál? mi lesz tőle gyorsabb ha 7200? egyáltalán észrevehető?
2016. szept. 15. 21:34
3/10 anonim válasza:
nem. mindkettő lassú szar. 2016-ot írunk, SSD-t vegyél
4/10 anonim válasza:
Figyelj, ha adatot akarsz tárolni csak (filmet, zenét, képet), akkor vegyél merevlemezt, mert ma olcsóbb, bár lassabb - és erre a célra nem fontos a sebesség. Ha viszont azt akarod, hogy a géped gyorsan indítson el programokat, akkor SSD-t vegyél, ami bár drágább, kisebb kapacitású, de iszonyat gyors.
5/10 A kérdező kommentje:
SSD van benne de egyik merevlemez gyorsasága 7200 másik 5400 és ez érdekelt, hogy mennyit befolyásol, mellesleg ő lenne a kiszemelt [link]
2016. szept. 15. 21:52
6/10 A kérdező kommentje:
ja nem ő benne mégsem, de annyira keverve vannak.... és valami mindenképp hiányzik belőle
2016. szept. 15. 21:53
7/10 anonim válasza:
5400: Kis hőtermelés, halk, kevés fogyasztás, Kevésbé kitett rázkódásnak, valamennyivel lassabb(főleg az elérési idő)
7200: Meleg, hangos, érzékeny rázkódásra, valamivel gyorsabb.
Én az ssd+5400 híve vagyok
8/10 A kérdező kommentje:
Átlag embernek egyébként mennyire feltűnő a változás az 5400 és az ssd között? megéri beruházni rá vagy jólvan az úgy ahogy van? amit linkeltem
2016. szept. 15. 22:08
9/10 anonim válasza:
NAGYON feltűnő a változás. Míg hdd-vel (akár 5400, akár 7200) 5 percig tart egy jól telerakott operációs rendszer teljes betöltése, egy ssd 30 másodperc alatt megvan vele.
Ekkora sebességkülönbség vitán felül áll, mindenki egyetért, hogy látványos az eltérés.
10/10 anonim válasza:
Hat a gta v nekem 10 percig tort mire tudok jatszani az azert eleg durva 5400as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!